Gepost op

5x De lekkerste avocado-combo’s

De avocado (ben ik de enige die voorheen altijd ‘advocado’ zei?) is toch wel dé vrucht van deze tijd. Je ziet bijna bij alle food-posts op Instagram wel ‘iets’ met avocado voorbij komen. Vandaag liep ik in de Albert Heijn en dacht: he, ik neem er eentje mee en ga kijken welke ‘gerechten’ ik er allemaal mee kan maken. Ik heb ooit één hapje avocado op in mijn leven, dus het wordt nog spannend of ik het überhaupt wel lust (aangezien ik niet zo’n makkelijke eter ben). Wel weet ik dat een avocado ontzettend veel goede vetten bevat! Lees de 5 avocado-combo’s die mij heel erg lekker lijken!

1. Maaltijdsalade met gerookte kip en avocado
Maaltijdsalade-met-gekookte-kip-avocado

2. Avocado-pizza
easy-as-pie

3. Quinoa Avocado Sushi
Quinoa+Sushi+1+8-7-2013+3-22-28+PM

4. Avocado-feta dip
Avocado-Feta-Dip-5

5. Smoothie van Avocado & Banaan
ingredients

Hoe combineren jullie de avocado? Ik ben benieuwd!

Liefs,

Femke

Eén gedachte over “5x De lekkerste avocado-combo’s

  1. Avocado op een rijstwafel is echt het beste wat is! Beetje zout en peper en als ontbijt ook een plakje kipfilet en je maakt mij gelukkig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.