Gepost op

De 5 leukste Nederlandse fitness & health blogs

Ik herken het héél erg in mezelf; soms heb je gewoon even een duwtje in de rug nodig. Want een gezonde lifestyle (en een killer body) krijg je niet vanzelf. Wij laten ons daarom graag inspireren door onze favoriete health-, food- en fitness blogs. Op de één of andere manier raken wij heel gemotiveerd als we andere coole chicks zien hardlopen, bootcampen of fitnessen. Zo’n killer body, dat willen wij ook! En als het even kan, proberen we ook heel graag de healthy recepten van onze favoriete bloggers uit. Kun je wel wat motivatie gebruiken? Ik zet de 5 leukste health-, food- en fitness blogs voor je op een rij. 
1. #FitGirlCode
In de winter van 2012 lagen Christel en Aranka met een zak M&M’s op de bank en besloten ze dat het tijd was voor een ommekeer: gezond eten en sporten werd hun nieuwe lifestyle. Dat resulteerde niet alleen in een wasbordje, maar deze fanatieke meiden hielden er ook een eigen community aan over. Op #Fitgirlcode vind je onder andere healthy recepten, 30-day challenges voor bijvoorbeeld een strakke kont en tips & trucs voor je work-out. Let’s do this!

2. Chicks Love Food
Wil je uit eten maar weet je niet waar? Dan moet je Chicks Love Food even bezoeken, want Nina en Elise hebben een hoop fijne restaurantjes gereviewd. Daarnaast vind je ook een hoop goede recepten op Chicks Love Food, die onderverdeeld zijn in verschillende gangen. Zo heb je dus razendsnel een lekkere lunch, een supersnelle maaltijd of een healthy ontbijtje gevonden. Tip: probeer de stampot van zoete aardappel, geitenkaas en spinazie eens! Jam jam..

3. Rens Kroes
Het zusje van Doutzen Kroes timmert inmiddels ook aardig aan de weg als healthcoach. Op haar website vinden we niet alleen heerlijke recepten, maar ook de blog van Rens, waarin je een kijkje krijg in haar drukke, maar gezonde leventje als healthcoach. Ook publiceerde ze 2 boeken; geweldige inspiratiebron al zeg ik het zelf!

4. Healthy Fans
Op Healthyfans deelt Jenny haar liefde voor pindakaas, clean eten, hardlopen en krachttraining. Via haar ‘Photo Diary’ houdt ze je wekelijks op de hoogte van het reilen en zeilen in haar leven. Ook leuk: de rubriek ‘Voedzooi’, waarbij Jenny iedere week een gezondere versie van een ongezonde snack creeërt.

5. Urban Runners
Er is maar één ding dat nog ontbreekt in deze lijst en dat is: mannelijk schoon. Daarom hebben we Urban Runners aan ons lijstje toegevoegd. Niet helemaal een blog, maar wel heel leuk. De dames en heren van Urban Runners vertellen op deze hardloop/lifestyle website werkelijk ALLES over hardlopen, de nieuwste sportsgear en voeding voor vóór en na het sporten. Heb jij je running shoes al aan?
Welke (food/fitness/sport) blogs volg jij?

Liefs,

Femke

 

 

Eén gedachte over “De 5 leukste Nederlandse fitness & health blogs

  1. Leuk! Een aantal kende ik nog niet Ik volg onder andere Laura brijde van runninglau.nl
    Marit van fitwithmarit.nl en ik volg fitgirls

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.