Gepost op

Interview: Fajah Lourens | Over haar killerbody

Vandaag een interview met niemand minder dan Fajah Lourens! Fajah Lourens (33) heeft een killerbody waar je U tegen zegt en voor velen is ze dan ook een groot voorbeeld. Aan mij vertelt de dj en fitgirl in dit exclusieve interview wat ze moet doen én laten voor dit top lichaam. ‘Ik was doodongelukkig met mijn lijf.’ Lees je mee?

 Hoe het begon
‘Ik ben altijd wel slank geweest, maar tot twee, drie jaar terug leefde ik echt niet gezond en sportte ik ook niet regelmatig. Soms ging ik een paar maanden fanatiek trainen om me vervolgens weer vol te stoppen met koekjes, chocolade en toetjes. Toen ik vijf weken weg was voor Expeditie Robinson viel ik elf kilo af. In mijn gezicht was ik echt te mager, maar verder vond ik het wel mooi. ​​Ik at na die tijd heel veel sojaproducten, waarvan ik dacht dat het goed voor me was, maar door al het oestrogeen kreeg ik steeds meer cellulitis. Ik was doodongelukkig.’
De ommekeer
‘Op dat moment dacht ik: nu moet ik echt iets doen. Ik heb een personal trainer genomen, maar vond dat best prijzig, dus na een paar maanden ben ik op eigen kracht gaan trainen. Natuurlijk ben ik ook ijdel, daar heeft die drang naar een killerbody ook zeker mee te maken. Vroeger kon ik me echt irriteren als ik een slechte foto van mezelf terugzag op Instagram, het heeft ook met onzekerheid te maken namelijk. Daarnaast word ik ouder en wil ik niet zo’n uitgezakte moeke worden.’
Opoffering
‘Ik eet zo min mogelijk suikers en brood en soms is dat best moeilijk, want ik ben gek op allebei. Ik zeg niet dat iedereen dik wordt van brood, maar bij mij zet het wel aan, dus dan moet je keuzes maken.
Ik geloof dat een killer body voor iedere vrouw bereikbaar is; als ik het kan, kan iedereen het.
Soms zegt iemand op mijn Instagram: ‘Ik zou echt een moord doen voor jouw lichaam.’ Nou, die moord hoeft echt niet, je kunt ook gewoon naar de sportschool gaan, doorzettingsvermogen tonen en niet na twee weken opgeven. Ik vind het altijd zo’n lulverhaal als mensen zeggen dat ze geen tijd hebben om te sporten.’
——————————————————————–
CV Fajah Lourens (33) TV GTST, Costa!, Shouf Shouf! Draait Als dj in heel Europa Instagram #mykillerbody-motivation (25.000 volgers) Twitter @fajah_lourens (81.000 volgers) Moeder van dochter Irem (14) en zoon Shai (7)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.