Gepost op

WEEKLY UPDATE | WEEK 15

Hoi allemaal! Omdat dit toch een soort blog is en ik jullie graag op de hoogte wil houden wat ik allemaal doe ik een week, zal ik jullie een mini-update geven. Ik heb van alles en nog wat gedaan, dus lees snel verder!

Maandag 11 april 2016
Na een heel leuk weekend achter de rug te hebben, met veel gezellige vrienden, was het tijd om weer te verdienen. Ik ging een dagje werken! Ik werk op een kantoor, bij mijn schoonmoeder, waar ik spullen opruim & me soms met de facturatie bezighoud. ’s Avonds ging ik samen met een vriendin bootcampen, waar ik tot gisteren (woensdag) nog ontzettende spierpijn van had..

Dinsdag 12 april 2016
Dinsdag koos ik ervoor om eerst lekker uit te slapen. Ik hoefde niet te werken en besloot veel aandacht te schenken aan de website. Ook  ben ik gaan trainen voor de Ladies Run en ik boek al progressie: ik kan 3,5 kilometer hardlopen! YES! Ook heb ik een proefdruk laten maken van mijn eigen (!!) magazine, waar ik ontzettend trots op ben! Verder heb ik me voorbereid op mijn 4e tentamen, want ja, het einde van de tentamenweek nadert ein-de-lijk!

Woensdag 13 april 2016
Woensdag ben ik héél vroeg opgestaan; 05:45! Omdat de Moerdijkbrug een onderhoudsbeurt nodig had, was deze dicht. Dat betekent dus in de ochtendspits naar school mét de auto. Gelukkig was ik niet alleen & had ik een navigator & klasgenootje naast me; dat maakt het allemaal een stuk minder erg. De toets ging, volgens mij, goed. Nu nog maar het cijfer afwachten! Nu we het over cijfers hebben: ik heb al 3 van de 7 cijfers terug en ik heb ze allemaal gehaald! M’n propedeuse is nu echt in zicht en ik heb mijn doel bijna behaald: ik sta een 7,9 gemiddeld voor al mijn vakken, maar heb als doel gesteld om mijn P te halen met een 8; nog even doorzetten dus!

Donderdag 14 april 2016
Vandaag, donderdag, ben ik weer met de auto naar school geweest, omdat de brug nog steeds niet is gemaakt. Weer lekker in de file gestaan, maar zo dus wel kunnen genieten van de ochtendzon. Vandaag hadden we het leesgedeelte van de Engels  toets; iets waar ik niet heel goed in ben. Ach, laten we het resultaat maar afwachten, misschien valt het allemaal wel mee. Ik ben net terug van de bootcamp: ik moet morgen denk ik uit bed getild worden. We hebben zo ontzettend veel moeten rennen en misschien wel 500 (!!) squats moeten doen. Ach, wie mooi wilt zijn moet pijnlijden, toch? Ik ga zo maar eens slapen; morgen het laatste tentamen én misschien nog wel veel leuker… Mijn eigen magazine naar de drukker brengen! Ik ben zo ontzettend benieuwd wat het eindresultaat volgende week is!

Vrijdag 15 april 2016
Morgen zal ik mijn laatste tentamen maken en zoals ik net ook al zei mijn magazine naar de drukker gaan brengen. ’s Middags ga ik naar de stad met een vriendin en (misschien) voor het eerst naar de zonnebank. Ik wil het toch een keer geprobeerd hebben!

Zaterdag 16 april 2016
Zaterdag wordt dé grote dag waar ik als korfballiefhebber naar uit heb gekeken: De korfbalfinale in de Ziggo Dome! Mijn club, PKC, zal daar gaan strijden voor de zaaltitel. Dit wordt weer een feestje! Over zondag zal ik het maar niet hebben.. Dat kunnen jullie zelf wel invullen denk ik. 😉

Nu is het tijd om te slapen, morgen nog even het laatste tentamen knallen en dan heerlijk genieten van een paar weekjes rust!

Liefs,

Femke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.