Gepost op

WEEKLY UPDATE | WEEK 16

Alweer de tweede weekly update! Ik heb deze week niet heel veel gedaan; ik begon namelijk al in mijn vakantiemodus te komen..  Lees snel verder voor de mini-update over mij! Ook ben ik vanaf deze week te vinden op Instagram!

Maandag 18 april
Deze dag voelde als de eerste dag van de vakantie; vrijdag 15 april had ik mijn laatste tentamens en ik had mijn modus dus volledig op de vakantie gericht: nog één weekje naar school en dan eindelijk 2 weken vakantie. Ik ging vol goede moed naar school toe voor de kick-off van het laatste blok. We zouden deze week eigenlijk maar een paar uurtjes hebben, verspreid over 3 dagen: best goed te doen zo voor de vakantie. Helaas liep het anders: we kregen te horen (bijna) elke dag naar school te moeten en dat we op vrijdag (22-4) een presentatie moesten geven. Dit was dus flink balen.. Ach, even doorzetten! ’s Avonds ben ik met mijn studiegenoten naar de opnames van ‘Peptalk’ van Ziggo Sport. Helaas heb ik het nog niet terug kunnen kijken, omdat ik geen  Ziggo Sport heb. Iemand tips?

Dinsdag 19 april
Op deze dag werd Andrea  eindelijk 18! (Bezoek ook even haar site; super tof!) We zijn deze dag begonnen aan het project. Het was allemaal lekker vaag, maar we hebben er wat moois van weten te maken. We zaten vol met ideeën en blijken zelfs al te ver vooruit hebben gedacht; ach, scheelt weer voor na de vakantie. ’s Avonds heb ik een mini-workout gedaan van 500 squats.. Hopen dat ik de volgende dag nog kan lopen..

Woensdag 20 april
Gelukkig! Ik kon mijn bed nog uitkomen, ondanks de heftige bovenbeen-pijn. Verder was dit  niet echt een heel bijzondere dag. ’s Ochtends naar school geweest & ’s avonds lekker in de tuin gezeten. Daarna een plank- en sit-upworkout gedaan & lekker vroeg gaan slapen.

Donderdag 21 april
We hebben besloten als projectgroep om vandaag een dagje vrij te nemen. Dat betekent dus dat ik lekker heb gewerkt; facturen facturen en nog meer facturen gemaakt; maar ik ga volgende week naar Berlijn toe, dus kom maar op met dat geld! Katsjiiiing! Trouwens; toen ik ’s ochtends op de fiets stapte, was ik getuige van een ongeluk tussen een fietser & een brommer. Ik sprong van mijn fiets af en ontfermde me over de fietser die in de berm lag. Na het jongetje gekalmeerd te hebben  heb ik hem samen met de scooterrijder achtergelaten; ze gingen het samen verder oplossen. Later op de dag kreeg ik een smsje dat het allemaal is opgelost en dat beide bestuurders er met een paar blauwe plekken, schrammen en er met een grote schrik vanaf zijn gekomen. De fiets en de brommer zijn helaas wel totalloss. Daarna naar mn werk gegaan en  ’s avonds weer lekker gesport & me klaargemaakt voor de laatste schooldag!

Vrijdag 22 april
Vandaag (22-4) was de laatste dag school voor de meivakantie; ein-de-lijk! De eindpresentatie van het mini-project ging goed én Anique is 19 geworden. Het leukste van vandaag was natúúúúrlijk dat de StuFi weer is gestort!

Ik heb ook nog wat cijfers teruggehad van de afgelopen tentamenweek, waar ik ontzéttend blij mee ben! (Tot nu toe dan ;-)). Mijn doel is om mijn Propedeuse te halen met een 8 gemiddeld & dat lukt tot nu toe heel goed! YES!

Wat ik zaterdag en zondag ga doen weet ik nog niet; in ieder geval lekker bijslapen en m’n spullen voor Berlijn inpakken.

Hebben jullie nog tips voor dingen die ik in Berlijn moet doen of zien?

Liefs,

Femke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.