Gepost op

WELKOM!

Hoi en welkom op Healthylife24.nl! Laat ik mijzelf even voorstellen: ik ben een fan van gezond Leven, de eigenaresse van Healtylife24.nl. Ik ben 23 jaar oud, woon in Dordrecht, onder de rook van Rotterdam en ik volg de opleiding SPECO, Sport & Media op de Fontys Economische Hogeschool in Tilburg. Momenteel zit ik in het eerste jaar en ben ik goed op weg naar mijn propedeuse! (yes!)

Wat is dit eigenlijk voor website?
Het is een lifestyle blog met een ‘touch of healthy’. Ik zal regelmatig een update plaatsen over verschillende dingen die mij interesseren. Denk hierbij aan: Sport, evenementen, food, media, reizen, ‘Top 5-lijsten’, over mijn opleiding… Je kan het zo gek niet bedenken. Ik heb een enorm breed interesseveld en eigenlijk vind ik alles wel leuk.. Als er iets in me opkomt, kan het zomaar zijn dat ik er een artikeltje over tik. Niet alles heeft met een healthy lifestyle te maken, maar grotendeels zal zit wel zo zijn. Ik ben elke dag bezig met voeding en sporten, dus het meeste zal wel over een healthy lifestyle gaan, omdat dat mij het meest interesseert. Laat je verrassen!

Vragen, opmerkingen of gewoon iets anders te melden? Let me know! Ik houd van feedback. Ik wil immers mensen inspireren!

Liefs, en blijf Gezond Leven!

Eén gedachte over “WELKOM!

  1. Leuk Femke, ziet er goed uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.